Balkonginglasning i Södertälje

Hej igen, alla ni härliga som läser min lilla blogg! Idag tänkte jag fråga er en liten fråga, nämligen om någon av er är i behov av balkonginglasning i Södertälje, Kista eller Uppsala? Jag själv anlitade nämligen en firma för inte så länge sedan för att utföra en balkonginglasning hos mig och de hette Tanelin AB. Företaget var oerhört lätta att ha och göra med och hade ett mycket trevligt och glatt kundbemötande och var väldigt lyhörda när det kom till mina önskemål och behov. De arbetade självklart utefter mina förutsättningar också, vilket kändes väldigt professionellt och tryggt. Tanelin AB utförde sitt jobb på ett mycket noggrant, men samtidigt effektivt sätt och från vad jag kunde förstå så har företagets anställda lång erfarenhet och bred kunskap inom sitt yrkesområde.

Jag är hur nöjd som helst med resultatet och kunde egentligen inte ens tänka mig att det skulle kunna vara bättre. Idag sitter jag i min inglasade balkong och skriver här på bloggen och verkligen njuter utav tillvaron. Att glasa in sin balkong är något som utan tvekan höjer värdet på din lägenhet och det blir ju liksom som att slå två flugor med en smäll då du får en vacker och kvalitativ inglasning där du kan spendera din tid i lugn och ro. Något som man verkligen märkte var något viktigt för företaget var att ha nöjda kunder. De fanns alltid tillgängliga då man hade frågor och funderingar och utförde sitt jobb på ett så himla engagerat och målmedvetet sätt utan att dra ner på kundservicen. De skötte sig så himla bra under arbetets gång och jag är så glad att jag valde att anlita just Tanelin AB. Ifall någon av er i antingen Kista, Södertälje, Uppsala eller någon annanstans i Stockholmsregionen egentligen är intresserade av att få er balkong inglasad så kan jag varm rekommendera det här företaget.