Smycken i Umeå

Hej igen allesammans! Hoppas att alla har haft en bra dag ute i det vackra vädret. Idag tänkte jag skriva lite om företaget Smyckesmarknad för alla er som är intresserade av att köpa vackra smycken i Umeå, Uppsala eller Örebro. Smyckesmarknad är ett företag som åker runt med sitt utbud och sortiment av smycken till olika marknader runt om och säljer produkter av kirurgiskt stål vilket gör att smyckena är vänliga mot dem som har allergier. För dig som vill köpa deras smycken i Uppsala eller Örebro exempelvis så vet jag faktiskt inte när dem kommer att vara där, men jag rekommenderar att ifall du är intresserad kolla upp det på deras hemsida. Annars bör kontaktuppgifter finnas tillgängliga ganska lätt via sökmotorer.

Själv besökte jag en marknad häromdagen med min sambo och vi hittade lite roliga saker. Det jag dock fastande för mest var dessa underbara smycken som är mycket vackra, eleganta och prisvärda. Även om företaget är ganska så nystartat så hanterar och bemöter dem kunder på ett mycket glatt och trevligt sätt samt säljer sina produkter på ett mycket bra sätt. Vid slutet av dagen ville jag bara köpa allt som dem hade. Det jag tyckte bäst om var att de hade smycken av alla olika storlekar, former och prisklasser så det kändes verkligen som att man kunde hitta någonting som passade för just mig och mina önskemål.

Jag hittade två ringar i silver som jag är störtförälskad i och ett par örhängen som jag ska ha nästa gång det blir fest. Dessutom lyckades jag hitta ett par vackra armband, varav ett av dem som jag tänker ge till min mamma på morsdag. Det är precis hennes stil och jag tror verkligen att jag har prickat rätt. Jag är jättenöjd med de smyckena jag köpte och är oerhört exalterad över att få bära dem i framtiden. Smycken från Smyckesmarknad är någonting som jag verkligen kan rekommendera!