Golvläggare i Falköping

Inför vårt jätte projekt hemma i vårt hus så har vi känt att vi har haft svårt att välja exakt var vi skall börja, vi vill precis renovera allt. Men för att såklart göra detta så smidigt som möjligt så får vi nog se till att lägga in nytt golv först. Så vi kontaktade Blanks Mattor AB, ett företag som erbjuder professionella golvläggare i Falköping.

Vi satte oss ned med dem för att diskutera projektet där vi hoppades på att dem skulle ha en effektiv lösning för att göra detta projektet så problemfritt som möjligt. De kom givetvis fram med en enormt bra idé som jag och frugan älskade. Det körde igång med projektet direkt då vi redan visste vad för typ av nytt golv vi ville lägga in. Projektet tog dem drygt 2 veckor att få gjort och det var verkligen vad vi hade hoppats på tidsmässigt. Inte det minsta problem dök upp under projektets gång och nu har vi äntligen vårt nya och vackra golv vilket äntligen gör det möjligt att på riktigt köra igång med vårt gigantiska renoveringsprojekt.

Så ett stort tack till Blanks Mattor AB för deras supertrevliga hantverkare och för det sättet de tog sin an detta projektet. Tveklöst ett företag som har ambitionerna att bli bäst, och ja, dem är nog inte jätte långt ifrån att nå just den nivån med det enastående arbetet som dem erbjuder.