Ett härligt cafe i Vimmerby

Hej igen alla mina härliga läsare! Hoppas att alla har en bra dag. Idag tänkte jag skriva lite om ett cafe i Vimmerby som bara förra året har bytt ägare. Soundmix Ljud och Event eller Café Kröngården som dem heter vänder sig även till alla som vill hitta en trevlig mötesplats och cafe i Hultsfred. Här finner du även camping boende med plats för husvagn, tält och husbil och det finns även möjlighet att hyra både en husvagn som står på campingen eller hyra en fin stuga som man kan bo i ifall det skulle vara så att man inte har någon egen form av boende. Ifall man skulle vilja hitta på lite aktiviteter så kan man bland annat finna en möjlighet att hyra kanot på plats. Om man hellre skulle vilja ta det lite lugnt så finns det en härlig badtunna som man kan använda där man även får den vackraste utsikten i området.

Själv så var jag där för inte så länge sedan med min familj och hade en trevlig och mysig lunch på deras fina och trevliga café. Det ligger otroligt vackert beläget vid en sjö som, om jag minns rätt, heter Krön och cirka 5 km från Vimmerby. Här finns det gott om sittplatser (nästan 200 stycken då det är fint väder, vilket det verkligen var när vi var där) och företaget har som personlig målsättning att kunna ha sin verksamhet igång hela året, istället för att det bara blir ett sommarställe. För att kunna göra det så är planen att försöka utveckla Café Kröngården med att anordna event och möten som ska kunna locka dit både de äldre och yngre. De ska dessutom försöka locka folk med en mängd olika intressen, men samtidigt har jag förstått att de ska ha lite av en inriktning på musik.

När jag och min familj var där så åt vi räkmackor som var jättegoda och tog även varsin kopp med kaffe. Hur trevligt och fint som helst!