Byggfirma på Lidingö

Inför ett byggprojekt att renovera vårt kök hemma hos oss kände vi att vi ville anlita samma byggfirma från Täby som vi anlitat många gånger förut. Dem heter Näslund & Nilsson Byggservice AB och är verkligen ett företag som vi haft många härliga erfarenheter tillsammans med.

Ett härligt gäng hantverkare som verkligen verkar älska allt dem gör inom detta yrket, de har även tyckt att få projekt har varit väldigt utmanande och roliga och känns känns väldigt skönt som kund att höra det, då dem faktiskt ändå klarar och vill utföra dessa typer av projekt.

Arbetet är nu slutfört och helt räligt så skulle vi inte kunna vara nöjdare än vad vi är nu över detta slutresultatet. De gjorde upp en plan över hur dem skulle lägga upp projektet och då även såklart hur dem skulle genomföra. Vad man även uppskattar så ofattbart mycket med Näslund & Nilsson Byggservice är att dem anpassar sitt arbete så mycket det går så det blir så prisvänligt för oss som kund. Detta har verkligen hjälp oss att spara mycket pengar under årens gång efter att ha anlitat dem. Därför vill vi verkligen se till att rekommendera dem absolut så mycket det bara går,